Saturday, 7 June 2014

fakta anak sulung !


haa sapa sini anak sulung angkat kening cepat !! abang ,kakak, adik-adik meh rapat-rapat meh yang jauh meh dekat, yang dekat meh rapat . haa macam jual ubat dah. haha.
 yang mana anak sulung meh nak cerita best ni , nak cerita tentang fakta anak sulung , yang anak tengah-tengah ke last ke duk tepi na . hahaha ! 
eh ! takdelah main-main je naa boleh je usha kalau nak .hehe.  
haa jom usha cepat kat bawah antara ciri-ciri 
anak sulung :


♚ Suke marah2 tapi bg org comel
 (memang chomel pun ;p)
♚ Manja dalam diam
(yeke,hurm)
♚ Suke dgr luahan hati sedih org tapi bila bab diri sendiri, dia pendam
(betul-betul,pendengar yg setia gitu)
♚ Tak suke menyusahkan org
(agree,kalau boleh semua nak buat sendiri taknak susahkan orang)
♚ Kalau org sakitkan hati dia.. Dia balas benda tu berkali ganda..
(haa,sapa-sapa yang nak sakitkan hati aku tu baik jaga-jaga cik salmah ..haha)
♚ Sekali dia dilukai smpai mati dia igt
(erm,mungkin)
♚ Pendendam
(jangan bagi aku marah,sekali aku marah sampai bila-bila akan ingat ..ingat tu! haha)
♚ Susah percayakan org
(betul,lebih berhati-hati dlm berkawan)
♚ Walaupun satu hubungan itu telah putus, dia tetap simpan kenangan itu
(semoga die happy selalu )
♚ Tak materialistic
(haa,x mata duitan okeh anak-anak..haha)
♚ Ramai peminat
(yeke,xde pun..haha)
♚ Kalau org carik gaduh, dia laju je nak balas
(haha.mungkin)
♚ Mula2 sunyi last2 hyper
(yes,mula-mula je pendiam,lepas dah kenal kau tau la..haha)
♚ Suka makan
(suka makan & bagi orang makan(:)
♚ Takkan pernah luahkan semua rahsia dia kat orang lain
(sekarang xboleh percaya semua orang,rahsia simpan sendiri)
♚ Pandai membelit
(eh,eh x kot ..kite baik je tau xpandai belit belit ni..haha)
♚ Sangat2 nakal
(nakal dgn family je..hehe)
♚ Chocolate? no 1.
(betul-betul)
♚ Romantic
(no comment)
♚ Suke gelak
(haa,yg ni paling betul,hantu gelak dorang panggil..haha)
♚ Sangat lah kuat cemburunya
(mungkin.cemburu manja-manja jew)
♚ kuat tido ..
(haha..betul lah tu )

haa,ni lah antara fakta-fakta anak sulung ni . kita share pun sebab kita anak sulung jugak..hehe ..sori ..kadang-kadang kan Bahaya jgk ank sulung nii tapi jangan xtau kadang-kadang ada sweetnya jugak kami ni . Haha. ^^
oke lah sampai sini sajalah lah . penat membebal dah ..haha!
gud nyte,sweet dream uolls :D