Monday, 18 April 2011

having fun wit them=)

Assalamualaikum =)
hyee peep =) . .haa,bru hari ny dapat lihat blogku,setelah lme x on9,bz dgn kje . yeah, last week,walaupun cume ade waktu yg singkat bersama mereka tp ia merupakan sememangnya byk kenangan indah bagiku setelah lme xberjumpa mereka..hehe ..TERIMA KASIH byk2 kepada ct jaja, yatt tomeii,gia nazihah, dan len2 kerana sudi meluangkan masa bersama2 aq =) . .sebenarnye xrncang pon nk g bercuti,ny pon last minute nye rncngan .. mule2 nk g ante final rpot jep pastu merebak berjalan hahaha. . lme xjmpe kn,
so paham2 la. . hahaa. .erm,sebelum aq lbih merepek,korg tgok la antara gmbr2 yg sempat diambil bersama2 mereka. . haha;p . aq pon xtau nk merepek ape lg ;p







 gaya sultan katanya . .haha!!



antara pose 'wonder gurl m'sia'. .
wakakakaka;p

   bersama jaja yg tomeiii=)


ny la antara gmbr yg sempat diambil  dengan besi burukku.hahaha!!
aq harap korg xserik lg kuar ngn aq . .hahah! !nnt ble2 free kte kuar lg yer=)
seronok sgt duk sna,smpai rse xmo blik kn gia nazihah ;p
oke la beb, mata da ngatok da ny, da nmpk lappy 10 da ny . . hahaha!!
nnt ble2 free smbung lg yer ngn entry yg len ;)
orytee ,daa beb =) 

Sunday, 10 April 2011

happy!!!



waa,lmenye sy xupdate blog saye,rsenyer berminggu2 jugak lah x update sampai bersawang2 da blog saya . .hahaha;p . .ngee2 . .bukan pe xde mase nk update cume  bz ngan buat final tesis/final repot ny haa . setelah2 berbulan2 aq buat benda alah ny akhir nye siap jugak repot ny,sampai da berpino2 mate den da mengadap lappy ni haa, sampai nmpk 10 da lappy . . hahaha!!!. .yeah2=),ni lah la masa yg aku tunggu ,bagaikan satu mimpi  buat aku setelah lme yg aku inginkan akhirya semuanya telaksana dengan sempurna,akhirnya siap jugak tesis aq ny,yeah2 =) 
(mood; senyum sampai telinge)
hahahaaaa!!!!

haa, ny la hasil setelah bertungkus lumus berbulan2 menbuat nya,akhirnya siap jugak dgn hard binding skalik .ishhh .. setelah puas berpusing2 mencari 1 lumut buat hard binding ny,akhirnya jumpa jgk kdai yg buat benda alah  ny ..dkt 100 hengget lebih gk r melayang duit aq buat bende alah ny . .hahaha!! tp tape lh janji setel semuanya kn =)
oke peep=), nnt ade masa aq post new entry g ea. . 
bubye dude . .see u next tyme =)